Перейти к содержанию
1-й гриль форум в РФ
  • Регистрация
Авторизация  
Rap in the Kitchen

Кукуруза на гриле🔥

Рекомендуемые сообщения

Со сливочным маслом, базиликом и пармезаном😋
По книге WEBER’S GREATEST HITS👍
Этот рецепт по новому раскрыл вкус кукурузы🤤
Теперь она будет частым гостем на нашем столе🌽

E466C3F3-0B5C-4A76-9059-77A102C02DD3.jpeg

D9AA640A-0F6C-4529-B85E-066DB5EB3334.jpeg


Просмотр полной запись


Мой гриль - Weber Q1200

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

А где рецепт?


Мой гриль - weber one-touch premium 57, weber master-touch gbs 57, weber smokey mountain cooker 47, weber smokey joe premium, weber q120

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Да, книга есть не у всех!

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

"Извиняюсь за мой английский" 🤐

 

«CORN ON THE COB
WITH BASIL-PARMESAN BUTTER

SERVES 4
PREP TIME 10 MINUTES
GRILLING TIME 10 TO 15 MINUTES
Go easy when you first brush the butter on the corn. You don’t want to use so much that it drips into the fire and causes flare-ups. Once the corn is on a platter, add as much of the flavored butter as you like. For a variation with lime butter, stir together 5 tablespoons melted unsalted butter with 1 tablespoon fresh lime juice, then follow the directions in this recipe.

BUTTER
¼ cup (½ stick) unsalted butter, softened
¼ cup freshly grated Parmigiano-Reggiano® cheese (scant 1 ounce)
2 tablespoons finely chopped fresh basil leaves
½ teaspoon kosher salt
¼ teaspoon freshly ground black pepper
¼ teaspoon garlic powder
4 ears corn, husked

1. Prepare the grill for direct cooking over medium heat (350° to 450°F).
2. In a small bowl mash together all the butter ingredients with the back of a fork and then stir to distribute the seasonings evenly throughout the butter.
3. Brush the cooking grates clean. Spread about 1 tablespoon of the seasoned butter all over each ear of corn. Grill the corn over direct medium heat, with the lid closed, until browned in spots and tender, 10 to 15 minutes, turning occasionally. Remove from the grill.
4. Spread the remaining butter on the corn. Serve warm.

 

Отрывок из книги: Purviance, Jamie. «Weber's Greatest Hits : 125 Classic Recipes for Every Grill (9780544951631)». iBooks.

Изменено пользователем Viper

Мой гриль - weber one-touch premium 57, weber master-touch gbs 57, weber smokey mountain cooker 47, weber smokey joe premium, weber q120

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Viper ну вот, это в корне меняет дело! 😁👍

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

Авторизация  

×
×
  • Создать...