Перейти к содержанию
1-й Грильфорум в России
  • Кукуруза на гриле🔥

    Со сливочным маслом, базиликом и пармезаном😋
    По книге WEBER’S GREATEST HITS👍
    Этот рецепт по новому раскрыл вкус кукурузы🤤
    Теперь она будет частым гостем на нашем столе🌽

    E466C3F3-0B5C-4A76-9059-77A102C02DD3.jpeg

    D9AA640A-0F6C-4529-B85E-066DB5EB3334.jpeg

    • Лайк 4
    Rap in the Kitchen

    Обратная связь

    Рекомендуемые комментарии

    Viper

    А где рецепт?

    • Лайк 1
    • Опубликовано

    Поделиться этим комментарием


    Ссылка на комментарий
    Поделиться на другие сайты

    Grillfather

    Да, книга есть не у всех!

    • Опубликовано

    Поделиться этим комментарием


    Ссылка на комментарий
    Поделиться на другие сайты

    Viper

    "Извиняюсь за мой английский" 🤐

     

    «CORN ON THE COB
    WITH BASIL-PARMESAN BUTTER

    SERVES 4
    PREP TIME 10 MINUTES
    GRILLING TIME 10 TO 15 MINUTES
    Go easy when you first brush the butter on the corn. You don’t want to use so much that it drips into the fire and causes flare-ups. Once the corn is on a platter, add as much of the flavored butter as you like. For a variation with lime butter, stir together 5 tablespoons melted unsalted butter with 1 tablespoon fresh lime juice, then follow the directions in this recipe.

    BUTTER
    ¼ cup (½ stick) unsalted butter, softened
    ¼ cup freshly grated Parmigiano-Reggiano® cheese (scant 1 ounce)
    2 tablespoons finely chopped fresh basil leaves
    ½ teaspoon kosher salt
    ¼ teaspoon freshly ground black pepper
    ¼ teaspoon garlic powder
    4 ears corn, husked

    1. Prepare the grill for direct cooking over medium heat (350° to 450°F).
    2. In a small bowl mash together all the butter ingredients with the back of a fork and then stir to distribute the seasonings evenly throughout the butter.
    3. Brush the cooking grates clean. Spread about 1 tablespoon of the seasoned butter all over each ear of corn. Grill the corn over direct medium heat, with the lid closed, until browned in spots and tender, 10 to 15 minutes, turning occasionally. Remove from the grill.
    4. Spread the remaining butter on the corn. Serve warm.

     

    Отрывок из книги: Purviance, Jamie. «Weber's Greatest Hits : 125 Classic Recipes for Every Grill (9780544951631)». iBooks.

    • Лайк 1
    • Опубликовано

    Поделиться этим комментарием


    Ссылка на комментарий
    Поделиться на другие сайты

    admin

    Viper ну вот, это в корне меняет дело! 😁👍

    • Опубликовано

    Поделиться этим комментарием


    Ссылка на комментарий
    Поделиться на другие сайты

    kerby

    И просто в сливочном масле солью получается отлично. )

    • Лайк 1
    • Опубликовано

    Поделиться этим комментарием


    Ссылка на комментарий
    Поделиться на другие сайты

    Jaster

    Делал с солью и маслом, весьма недурно )

    • Опубликовано

    Поделиться этим комментарием


    Ссылка на комментарий
    Поделиться на другие сайты



    Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

    Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

    Создать учетную запись

    Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

    Регистрация нового пользователя

    Войти

    Уже есть аккаунт? Войти в систему.

    Войти

×
×
  • Создать...